روغن کنجد نخورید
من از حدود یک سال پیش هر روز اوضاع کبدم بدتر میشه...
با وجود اینکه از یه جایی به بعد رفتم پیش دکتر و دارو هم مصرف میکنم اما افاقه نکرد...
درجه چرب بودن کبدم از یک بالاتر رفته و رسیده به دو... و طبق آزمایش اخیر دیدم همچنان سیر صعودی داره... و میدونید که اگر درجه چربی کبد به 3 برسه دیگه تدابیر درمانی اش بسیار مشکل و گاها غیر ممکن میشه...
مونده بودم حیران... که چرا آخه؟
باید بدونید من مدتهاست دو وعده غذا میخورم و وعده ناهارم رو اگر احساس ضعف کنم با میوه یا کشمش و نخودچی و اینها پر میکنم... غالبا هم نیازی به ناهار پیدا نمیکنم... چون بدنم عادت کرده به این روند...
در اکثر غذاهام ، غذاهای صنعتی جایی نداره...
شاید در حال حاضر از غذاهای صنعتی که استفاده میکنم فقط قند و شکر باشه... که اون هم بسیار اندکه...
و به غیر از اون، اثر صنعت در غذاهای ما فریز شدن برخی غذاهاست... مثلا مثل همه گوشت رو فریز میکنیم و هر وقت خواستیم استفاده میکنیم...
به غیر از این دو مورد تقریبا در منزل ما غذاهای صنعتی استفاده نمیشه... حتی غذایی مثل تن ماهی ممکنه سالی سه یا چهار بار استفاده بشه...
البته نان رو هم فراموش کردم... نان های موجود در نانوایی های ما اوضاع بسیار نابسامانی داره... سبوس از آردهای ما بیش از حد مجاز حذف شده که موجب بیماری های متعدد میشه... اولین ضررش بالا رفتن چربی خون هست... حتی برخی معتقدن موجب برخی بیماریهای سرطانی هم میشه که فعلا چون اطلاع تفصیلی ندارم ازش رد میشیم...
با وجود اینکه گاهی خودمون با آرد سبوس دار نون درست میکنیم اما اغلب از بیرون میخریم که این هم دردیست که همواره بر دلم سنگینی میکنه...
برای من جای تعجب بود که چرا با وجود این رعایت ها هر روز چربی کبد من اضافه میشه... داروها چالش های خون رو کنترل کرد اما وضع آنزیم های کبد همچنان نابسامان تر میشه...
تا این اواخر توسط یکی از دوستانی که در طب سنتی مطالعه داشت و خودش اهل رعایت بود فهمیدم مشکل زیر سر روغن کنجد هست...
من از روغن های متعارف بازار مثل اویلا و فویلا و خویلا و اینا استفاده نمیکردم از حدود یکی دوسال پیش تا حالا...
روغن کنجد استفاده میکردم... و این یکی از دلایل اصلی افزایش چربی کبدم بوده...
این دوستمون گفتن روغنی که از کنجد پوست نکنده بدست میاد لزجیت بالایی داره و هر چیز لزجی موجب بالا بردن چربی کبد میشه... ضمن اینکه ارزش غذایی نداره و در گذشته هم بیشتر برای ضماد استفاده میشده...
ایشون میگفتن اگر دنبال روغن طبیعی و غذایی میگردی از روغن ارده یا چربی شحم گاو استفاده کن...
روغن ارده از کنجد پوست کنده بدست میاد که لزجیتش نسبت به روغنی که مستقیم از کنجد میگیرن بسیار پایین تر هست و آسیبی به کبد نمیزنه...
گفتم این مطلب رو اینجا بنویسم چون امروز خیلی رواج پیدا کرد روغن هایی که مستقیما از کنجد پوست نکنده گرفته میشه و خیلی هم با افتخار ازش استفاده میکنیم...
سر من همچین کلاهی رفته... شما مواظب باشید و سعی کنید خودتون هم تحقیقی بکنید و اطلاع رسانی کنید
این هم یک منبعی که میتونید مطالعه کنید